Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,33 zł , zmiana od tamtej pory: -88,65%

Re: W co oni grają.

Jest to opcja. Ale zapewne w tym przypadku pójdzie takie samo pismo jak w każdym poprzednim przypadku. Ja to sprawdziłem - są czyści. I każdy prawnik ci to powie. A dobry prawnik zrobi z ITM ofiarę i będzie się domagał uzasadnionych roszczeń. Jak myślisz, dlaczego skarbówka wciąż nie wydaje żadnych decyzji pokontrolnych? Bo wie, że sobie może palcem w bucie pomerdać i jeśli nawet nie sąd pierwszej instancji, to sądy wyższych instancji a już na pewno Strasburg oczyszczą spółkę z absurdalnych zarzutów. Miałeś kiedyś kontrolę z US? Ja tak - szybko idą.

Jest ryzyko. Ale bez ryzyka nie ma zabawy. Jak wznowią handel kruszcem, to śmiem twierdzić, że 20 zł będzie jedynie przystankiem., oczywiście to nie potrwa tydzień. Dlaczego? Bo marka Briju moim zdaniem już okrzepła i zakorzeniła się w świadomości Polaków jako stały element "wystroju" galerii handlowych, bo US niczego nie udowodni a jeżeli, to sądy wszystko oddalą i cała kasa wróci do spółki, gdzie tym czasem w tle możliwe, że rysują się zmiany polityczne, gdzie partia polityczna, która jak dotychczas w historii Polski jest największym wrogiem przedsiębiorców, przejdzie z powrotem do opozycji - i jeśli na to wszystko nałoży się jeszcze udanie wypracowany i zastosowany w praktyce schemat handlu kruszcem, to po kłopotach.

Bez ryzyka nie ma zabawy. Prawdopodobnie jest to jedna z większych okazji inwestycyjnych ostatniego czasu. Taktyk, o moją kasę się nie martw.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ITMTRADE 7,67% 0,15 2022-10-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.