Dnia 2022-09-28 o godz. 23:25 ~usmiany napisał(a):
> Dnia 2022-09-28 o godz. 22:46 ~odp napisał(a):
> > Kasy jest w pytę, złożyli się frajerzy z Molmedica oraz wyleszczone łajzy jak u.srany, rysi, donstanislawo, haha. Teraz możecie tylko popatrzeć jak zarobi garstka.
>
> Nigdy nie miałem tego trupa, bo nie jestem takim naiwnym chciejem bez wiedzy jak ty. Widzisz wiejski błaźnie bez szkoły po to właśnie jest potrzebna szkoła żeby nie wierzyć w bajki. Tylko taki ostatni głąb jak ty mógł uwierzyć że zarobi na spółeczce pod wirówkę, która wmówi kretynowi że będzie bogaty bo zielona energia to przyszłość a prąd coraz droższy. Przecież ty odrażający zboczeńcu kupiłeś to truchło za ponad 4 zł i coś o frajerach piszesz? Popatrz w lustro to tam zobaczysz największego frajera. Frajera który nie dość że stracił 80% to jeszcze wsadził swój pusty łeb w dół kloaczny i puszcza bańki nosem naganiając i próbując zrzucić garb z pleców. O tym jak to będziesz zarabiał bajdurzysz już od ponad roku. I wszyscy widzimy jak zarabiasz. Pisałem ci już kiedyś biedo bez szkoły że gdyby Bóg chciał żebyś był bogaty to albo byś się urodził w bogatej rodzinie a nie w tym alkoholowo patologicznym konkubinacie albo by cię dobry Bóg obdarował rozumem zamiast chciwością. Byłeś jesteś i będziesz biedakiem i nigdy to się nie zmieni bo masz to w genach. Nigdy tutaj nie zarobisz.
>
A i jeszcze jedno wycieńczona głodem alkoholem i hivem frajerzyno: Idą chłodne dni i noce więc uważaj na siebie, bo spanie po rowach tak jak to miałeś w zwyczaju robić latem, teraz może być dla ciebie fatalne. A ty się jeszcze powinieneś trochę w tej nędzy i beznadziei pomęczyć, zanim cię definitywnie zmiecie z planszy.