To przynajmniej nie byłem sam :P najpierw lekka wtopa na samym JSW, miałem w sumie ze średnia poniżej 4,00, jak dochodziło do tego poziomu wiekszośc sprzedałem, potem info o cenie emisyjnej i spadek... ta reszta akcji przyniosła mi więc strate. Miałem troszke praw poboru, sprzedałem w piątek inne akcje by miec na emisje... cos mnie tknęło że szybko zarobię na PP.... no i poszło się j... no -75% w jeden dzień :P to będzie na drugim miejscu wśród moich błędów giełdowych, ale tylko dlatego, że na niedużym pakiecie :D nie prześcignęło co prawda uśredniania na PPG ale tego mi chyba długo nic nie przebije :P tak... PPG jest jest number one w rankingu (zwłaszcza, że trzy razy mogłem wyjść z zyskiem w przedziale 50-100% zysku na około 20-30% portfela, teraz jest -60% straty, na ok. 2/3 portfela) a na trzecim bym uplasował hmmm... chyba Plaze :D w pare dni można było zrobić 100% zysku ale brakło zimnej krwi mimo dokładnych obliczeń i taktyki która okazałaby sie skuteczna... niestety nerwy :P kupnopo 32 grosze, spadek ponizej... sprzedaz po 27... a pare dni poźniej dobijało do 70 groszy :P