Ależ ci naklackali zielonych łapek, pewnie myślą że prawdę mówisz...
A to wy jeszcześta coś tu pisały? Nie sprawdzałem... Skądże się tak po prawdzie do tej Warszawki przyjechali? Pooowiedzcie mi.I nie obgaduj, bo wszyscy widzą że cyganisz. Od wypisywania świństw są inni, sługusy Belzebuba. Ty nam za to powiedz ilu założyłeś potrójne futra przed zjazdem? Windziarz już się bawił guzikiem i gdyby się nie speszył już byśmy tam byli. Na drugiej spółce podbijają pod nabranie rozpędu do spadku wszak to dłużnik i przyszły bankrut więc jest po co dołować. Tu chyba bez rozpędu żeby drobny sobie kółka nie mógł zrobić. Co niektórzy już wyczaili pod co będzie dołowane. Pieniądze na procencie a okazuje się że długi też są. A nawet jakby nie były to Kierul potrafi przepalać pieniądze przed drukami znienacka i przed zapewnieniem że takowych nie będzie.
Na Jastrzębskiej wam prawdy nie pisałem? Szorciarze łykają dym z rury wyścigówki Blondwłosej zamiast akcji aż miło. Tak im tam cisłem w imię obrony drobnego że mi cały wątek zginął.
Po analizie tut. padliny potwierdziło się : wyżej 10 gr nie warto. I na to spokojnie czekamy.