Dnia 2023-01-02 o godz. 14:11 ~realista7201 napisał(a):
> Ciagle sie nie rozumiemy. Ja jestem specjalista od p&low. Wykresy tylko stosuje do znalezienia optymalnego punku wejscia i oceny wymagan finansowych w trakcie inwesrycji. Nie mam planow do sprzedazy zadnej z akcji, ktore mi dajecie od teraz ani po 2 grosze ani po 2 pln. Ja zbieram dlugo i w malych ilosciach zawsze z lewej.
> > Bede zbieral tak dlugo jak moj outlook na przyszle dochody spolki bedzie pozytywny. Minumum 3 lata. Powinniscie sie cieszyc, odkupie duza czasc akcji w tych cenach.
> > Pozdrawiam
A co to jest p&low???
Minimum 3 lata będziesz zbierał z lewej w małych ilościach czy minimum horyzont 3 lata inwestycji zakładasz? Uważasz że przyszłe dochody Excellence w przeliczeniu na 1zł obecnej ceny akcji będą większe niż tak samo przeliczone dochody Makaronów lub Hortico którym już teraz szprzyja koniunktura i już teraz mają niskie wyceny? Czy tego nie jesteś pewien a tylko uważasz że w przyszłości dochody Excellence się poprawią co znaczy że świadomie kupujesz drogo bo liczysz że wyniki dogonią obecną wycenę /że Excellence to takie polskie Apple jest/?
Niestety cieszyć się nie będę że kupisz ode mnie akcje Excellence bo ich nie posiadam.