Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,30 zł , zmiana od tamtej pory: -23,00%

Re: Ustawiony jestem po 291

Jak nazwałeś ten papier?walorem?chyba lekka przesada... Ja uważam ,ale oczywiście to tylko moja opinia, że żeby nie nazwać go padliną to oględnie można by nawozem giełdowym ,choć funkcja nawozu jest ważna do rozkwitania innych roślin a tu jak już zostanie ogłoszone że bankrut kapitał nie zasili innych walorów. Ale jeśli nawóz (a "tak" bo każdy widzi co się tu dzieje, na gniocie brata również - znowu poleciał na pysk) to jakim cudem ktoś miałby kupować to po 25 gr? Obaj konsekwentnie zabawni jesteście... Z czego Heniu bardziej. Szczęśliwej sesji wam życzę i obyście się obkupili tym ile wlezie. Powtórzę się ,ale ja do was dołączę jak będzie po 10 gr ze świadomością utraty tego kapitału, stać mnie stać mnie na to. Użyję go niewiele na ewentualność gdyby nastąpiło jakieś nieprawdopodobne zawirowanie wzrostowe. Trzymajcie się obaj, straszny tu tłum...hm... współczuję

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOFTBLUE 0,43% 0,23 2025-10-02 15:51:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.