Nie ma problemu, ja nie wiem ile to będzie trwało, ale wiem to że oni dojdą do ciebie.
Jak pojawił się temat KNF-u dziwnym trafem twój koleżka dział zakupów wymiękł, Dron powolutku zmienia narrację i już nie jest takim entuzjastą spółki, jedynie zigi został ze swoimi wpisami typu „grrr aaaa uuuu eeee”
Ze spółdzielni zostałeś ty sam na placu boju.
I właśnie te osoby które się do mnie zgłosiły, musiały się ujawnić bo ich dane podałem do wniosku, wszyscy potwierdzili że przez ciebie i twoje naganianie, oraz obiecywanie itd. – ponieśli stratę finansową.
Te pieniądze będą od ciebie odzyskane w taki czy w inny sposób. Przykro mi. Sam się wkopałeś w to szambo teraz.
Chyba trzeci rok, od momentu jak pojawił się na spółce nowy animator giełdy – dziwnym trafem pojawiłeś się ty.
Ja nie będę się powtarzał bo wiele tematów tutaj jest wałkowanych na okrągło na tym forum kto ma co wiedzieć, ten już wie.
Chyba już wszyscy podejrzewają że tym animatorem, opłaconym człowiekiem do naganiania jesteś po prostu ty.
Obiecywałeś ludziom niebotyczne zyski, często podawałeś informacje których nawet spółka nie zdążyła jeszcze zakomunikować, przecież to twoje naganianie jest tak prymitywne, że aż mi ciebie nawet nie jest szkoda.
To jest najtańszye, najgłupsze, najprymitywniejsze naaganianie jakie tylko może być.
No ale cóż, jaka spółka takie trolle.