Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  19,30 zł , zmiana od tamtej pory: -22,80%

Re: Tym razem na pewno!!!1 AT!

Odpowiem za siebie. Jesli czytasz moje posty to wiesz, ze nie naganiam, czesto mowie, ze obstawiam rozne scenariusze i sam watpie w swoje umiejetnosci. Na poczatku lutego pisalem, ze do marca / kwietnia stawiam na to ze bedziemy sie poruszac w zakresie 15-25, mimo ze co chwila sa tu info o tym ze jutro dzida :))) A nawet nie odrzucam opcji ze bedzie 10, chociaz obstawiam inny scenariusz. Ale wiem ze sama analiza techniczna bez polaczenia z innymi informacjami, nie wystarczy. Malo tego, uwazam, ze nie trzeba ogarniac analizy zeby inwestowac i miec dobre wyniki.

Jednoczesnie nie zgadzam sie z tym, ze analiza techniczna jest bezwartosciowa. Atakujesz kilka osob jakby ja wymyslily, a one ja tylko stosuja. Mi od lat AT pomaga podjac decyzje. Smiejesz sie ze springow i tu zupelnie nie masz racji. Zrobilem niejedna inwestycje w okresie zbicia kursu po konsolidacji i nie zalowalem. Ale wiem, ze to nie jest tak ze po springu zawsze jest ruch w gore. Jak chcesz miec 100% pewnosci to zrob lokate w banku gdzie podpiszesz umowe na procent. :) Tu jest gielda. Mowisz ze bedziesz bardziej wkurzony jesli urosnie i ktos napisze ze to sie zgadza z wykresem. I tego juz zupelnie nie rozumiem. Niech sobie pisze. A ja kiedy urosnie bede sie cieszyl. Z kazdym kto zainwestowal z jakiegokolwiek powodu. I jesli napisze, ze wiedzial ze urosnie bo mu sie to przysnilo to wysle mu lapke.

A kiedy przyjdzie tu hajp, to pewnie kilka osob, ktore staraly sie pisac wiecej niz: jutro dzida - zniknie z forum Blirta. Wszedlem kilka razy na forum Mabiona w ostatnich dniach i nie chce w tym uczestniczyc, to jest jakas dzicz :( wiec nie martw sie, nie bede Cie spamowal postami a nie mowilem. Strzala.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.