no cóż,nie tego się spodziewałem po obecnej ekipie,tylko w przeciwieństwie do Ciebie potrafię odróznić,co jest skutkiem, a co przyczyną obecnego stanu rzeczy.Przyczyną jest niespotykany,niewidziany przeszłości naszej GPW bolszewizm poprzedników,bo nigdy w histori GPW nie zdarzyło się by ustawką,na życzenie partii,jedna spóka z udziałem Sp sprzedała się innej spółce z udziałem SP po jak najniższej cenie,nigdy tak się nie zdarzyło,rozumiesz Pepe?-nigdy.To jest przyczyna,a skutek jest taki,że ku mojemu zaskoczeniu(mysle,że nie tylko mojemu)obecnie rządzącym,już to złodziejstwo poprzedników odpowiada i dlatego w Naszym żywotnym interesie jest dalsza walka by prawo,prawo znaczyło a sprawiedliwość,sprawiedliwość,nie może być sytuacji ,że złodziejstwo poprzedników zwalnia ich następców z obowiązku jego naprawienia.
Dlatego zachęcam,kto tylko może,komu zdrowie na to pozwala,jedżcie Panśtwo 15-tego do Gdańska,już czas zacząć żądać zakończenia Naszego poniżania,traktowania "drobnych" akcjonariuszy Energi jak gorszy sort.