Ice...
tak, w srócie (mało mam dziś czasu na pisanie - sorry):
1. na jakiej podstawie (czym są "ogólnie dostępne dane" ?) spółka zamieściła info o 19% FR, skoro od października 2024 jest pod progiem 5% (dziwne te transakcje - 1,19 mln pakiety - 5% i 10 tysi na umowę i hyc pod próg i 4,85%) i może dzisiaj nie mieć ani 1 akcji,?...oczywiście prezes/spółka i FR to jedno, więc zakładam, że wie czy ma 0, czy 1 akcję, czy 4,99%, 5,00% czy 19%...
myślisz, że takie przeprowadzenie tych transakcji wzbudziło zaufanie na rynku czy raczej odwrotnie ?...
2. nie ma "mojej, ulepszonej" wersji statutu - jest status ze zgłoszenia do Sądu i ze strony www, nie wiem skąd wziąłeś "Twój"...
3. lepiej, abym nie dokładał do treści Twoich wpisów konferencji, wywiadów, itp bo tu raczej jest wiadome, że gadanie, terminy to jedno a spełnianie tych obietnic to drugie...(na ostatniej konferencji prezes uniknął odpowiedzi na moje pytanie odnośnie ceny transakcji z kwietnia 2024, i jeszcze odnośnie tej transakcji - to było ponad 5% - nikt się nie ujawnił - wszystko poszło w pod progi ?)