zgoda, weź pod uwagę że FC i HC juz się ustabilizowały. Oczywście najlepiej byłoby aby był choć lekki progres ale dajmy im trochę czasu. Ja jeszcze sobie troche dobiorę bo wierze w TH ( bazując na samym Hunting Sniper wiemy, że rynek to kupuje, pytanie ile tego tortu mozna wykroić dla TEN), wierze też w skalowanie WOH. Zostało 2 miesiące do końca earnoutu. W związku z tym dokupię jeszcze trochę, a jeśli będzie w najbliższych 2-3 miesiącach jakas większa obsuwka na giełdach to dokupie więcej. Sprzedałem dosyć pokaźną ilość złotych jednouncjówek które skupowałem przez ostatnie 10 lat - swoja droga to jakieś szaleństwo 15500 zł za monetę w skupie...
Weźmy też pod uwagę, że Fed kończy już QT oficjalnie i za niedługo będą MUSIELI rozpocząć regularny dodruk usd. Kwestia 2-3 kwartałów. Wtedy może się zacząc niezła jazda w górę na wszystkim, a tym bardziej na spółkach mocno niedoszacowanych jak TEN ( jeśli oczywiście nie będzie jakiegoś czarnego łabędzia). Tak to widzę, a jak będzie, zobaczymy :)