Nie zgadzam sie z tobą pomimo że pomylilem Zabrze z Bielsko Białą .Poniewaz te pieniadze nie zniknely i nie sa przejedzone skoro społka JHM DEVELOPMENT S.A. wybudowało i oddalo w tym samym roku 2 razy wiekszy obiekt handlowo-usługowego pod nazwą Centrum Janowo.Centrum, o powierzchni ponad 3 tys. m2 Koszt budowy wyniósł ponad 8 mln PLN.Spółka MARYWILSKA 44, (spółka zależna JHM Development) właściciel Centrum Handlowego MARYWILSKA 44 mieszczącego się na warszawskiej Białołęce rozbudowała dodatkowo o prawie 2 000 m2 Centrum Handlowe na których znalazło się 11 nowych lokali handlowych Po zakończeniu II etapu rozbudowy łączna powierzchnia CH MARYWILSKA 44 wynosi już ponad 65 000 m2 .
Dla mnie kupujacego akcje do 1 zl moga sprzedac wszystkie nieruchomosci Niech sprzedadza jeszcze Marywilska 44 za 115 mln Starachowice za 20 mln Pawilon wRumii za 10 mln dodajac do tego te 9 mln za Bielsko Biala . Daje nam to po 2 zl na akcje w formie dywidendy. Niech dokoncza budowy i nic wiecej nie buduja Sprzedadza wybudowane mieszkania przez nastepne 2 lata dajac nastepne 2 zl i niech wiecej juz nic nie robia . Nie jestem pazerny 4 zl mi wystarczy niewiem jak tobie .