Dnia 2020-04-07 o godz. 17:39 xxx_lodz napisał(a):
> Dnia 2020-04-07 o godz. 16:56 ~MIS napisał(a):
> > > Witam
> > > No nie sadzilem ze jeszcze dzis zajrze spowrotem, pojawily sie na 5zl pakiety zbierajace wiec .... mozna powoli rozpoczac skubanie pod wyczyszczony up
> >
> > Witam
> > ok kolejny poziom do sprawdzenia 8.53 do widzenia do tego czasu.
>
> Z trudem bo z trudem, ale znalazłem kilka Twoich wpisów na różnych spółkach i generalnie widzę, że Twe opinie i analizy są mocno cenione i nacechowane dużą dozą sprawdzalności.
> Ciekawi mnie zatem co sądzisz o innych tzw "spółkach koronawirusowych" - szeroko na to patrząc czyli powiedzmy Biomaxima, Hemp, Biomed, Cormay czy Lubawa. Wszystki nagle pękają w jeden dzień co oczywiście da się wytłumaczyć, ale ciekawi mnie czy masz podobne AT ich dotyczące?
Witam
Tak, krotko widac wiele, tutaj np widac bylo spekulacje (juz przypomne w temacie swoim cz.1 przy 180-220 gdzie namawialem do zbierania bo bedzie jazda), weszli i trzymali z czyszczeniem, koncowka zas (dokladnie obecna cena + ok 5zl pojawilo sie tu wiele pakietow zbierajacych a konkretnie 37k+ 75k+72k) oczywiscie zeby byla jasnosc to jest poczatek, wg mnie ruszy nagle, pod info kolejne.
Biomed to long (tez mialem temat tam od 90gr gdzie namawialem do trzymania w longi)
co sadze? wiekszosc z nich to gra czysciutko spekulacyjne.
Jedynie pare z nich ma jakas tam wartosc bo cos tam robia, nad czyms pracuja. Akcja jednorazowa pt skup masseczek i rozeslanie to sa jednorazowe akcje.
Tutaj ta baza jest szeroka i sie powieksza.
Jak wspominalem juz dawno mowilem, ze tutaj 7-10zl bedzie i bedzie ponownie, w/w wartosc tj 8.53 to linia przy ktorej nalezy patrzec co dalej.
Przypomne i zwroce uwage, ze przy 5zl rozpoczeto skubanie dosc fajnie widoczne, nie znaczy to ze juz ruszy, ruszy nagle bo bedzie dobre info zw z diagnostyka :D (bynajmniej wg mnie ;p)
Jak pisalem tak tez i dzis na biomass bylo widoczne zbieranie pod info, ktore tez idzie.
Na spokojnie teraz pakietowe zbieranie.
ok off do czasu osiagniecia poziomu