Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,80 zł , zmiana od tamtej pory: -86,25%

Re: TROSZKE AT CZ.2

Dnia 2020-04-07 o godz. 17:39 xxx_lodz napisał(a):
> Dnia 2020-04-07 o godz. 16:56 ~MIS napisał(a):
> > > Witam
> > > No nie sadzilem ze jeszcze dzis zajrze spowrotem, pojawily sie na 5zl pakiety zbierajace wiec .... mozna powoli rozpoczac skubanie pod wyczyszczony up
> >
> > Witam
> > ok kolejny poziom do sprawdzenia 8.53 do widzenia do tego czasu.
>
> Z trudem bo z trudem, ale znalazłem kilka Twoich wpisów na różnych spółkach i generalnie widzę, że Twe opinie i analizy są mocno cenione i nacechowane dużą dozą sprawdzalności.
> Ciekawi mnie zatem co sądzisz o innych tzw "spółkach koronawirusowych" - szeroko na to patrząc czyli powiedzmy Biomaxima, Hemp, Biomed, Cormay czy Lubawa. Wszystki nagle pękają w jeden dzień co oczywiście da się wytłumaczyć, ale ciekawi mnie czy masz podobne AT ich dotyczące?

Witam
Tak, krotko widac wiele, tutaj np widac bylo spekulacje (juz przypomne w temacie swoim cz.1 przy 180-220 gdzie namawialem do zbierania bo bedzie jazda), weszli i trzymali z czyszczeniem, koncowka zas (dokladnie obecna cena + ok 5zl pojawilo sie tu wiele pakietow zbierajacych a konkretnie 37k+ 75k+72k) oczywiscie zeby byla jasnosc to jest poczatek, wg mnie ruszy nagle, pod info kolejne.

Biomed to long (tez mialem temat tam od 90gr gdzie namawialem do trzymania w longi)

co sadze? wiekszosc z nich to gra czysciutko spekulacyjne.

Jedynie pare z nich ma jakas tam wartosc bo cos tam robia, nad czyms pracuja. Akcja jednorazowa pt skup masseczek i rozeslanie to sa jednorazowe akcje.

Tutaj ta baza jest szeroka i sie powieksza.

Jak wspominalem juz dawno mowilem, ze tutaj 7-10zl bedzie i bedzie ponownie, w/w wartosc tj 8.53 to linia przy ktorej nalezy patrzec co dalej.

Przypomne i zwroce uwage, ze przy 5zl rozpoczeto skubanie dosc fajnie widoczne, nie znaczy to ze juz ruszy, ruszy nagle bo bedzie dobre info zw z diagnostyka :D (bynajmniej wg mnie ;p)

Jak pisalem tak tez i dzis na biomass bylo widoczne zbieranie pod info, ktore tez idzie.

Na spokojnie teraz pakietowe zbieranie.

ok off do czasu osiagniecia poziomu

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MEDCAMP 4,76% 0,66 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.