I co chcesz powiedzieć trolu tymi wycinkami?
Chcesz to mogę z twoich postów powycinać co mi będzie pasować i wyprowadzić z tego jakąś tezę.
Jeżeli poczytasz moje wątki w całości i ze zrozumieniem to zobaczysz, że jako pierwszy pisałem o tym co się dzieje, lub co się wydarzy.
Kiedy pisałem, że do końca września odbije kurs na 2.xx to wyraźnie napisałem, że OPIERAM TĄ TEZĘ NA TYM, ŻE Z FIRMY POPŁYNIE KAMPANIA POZYTYWNYCH INFO.
A nie popłynęła. A w czacie prezio jeszcze się bardziej zdewaluował.
Czytaj ze zrozumieniem, wyciągaj wnioski, jak się nie zgadzasz to przedstaw argumenty przeciw.
Gdyby były argumenty przeciw to byłaby dyskusja. Nie ma dyskusji bo jedyne co umiecie robić trole to obrażać lub pisać jak PAtyk i Meb - będzie dobrze, jest super, urośnie, tak urośnie, też tak myślę.
To może czas przejrzeć na oczy że prezio wszystkich wydymał i nie dba już o kurs. A jeszcze wkrótce po zarejestrowaniu dodruku INM zasypie ten kurs darmowymi akcjami.
Wierzysz w zyski z dotacji - pokaż środki którymi SBE i INM sfinansują inwestycje na które się porywają.
Umiecie tylko płakać i wylewać żale. Zero argumentów, zero dyskusji, jak to ktoś napisał, forum umarło. Pełna zgoda.
Towarzystwo wzajemnej adoracji plus farma troli, które żerują żeby atakować każdego kto napisze coś pod prąd