Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: TRION,,,moze w maju moze grudniu

witam wszystkich,

na początku chciałbym powiedzieć, że zgadzam się z tobą w kwestii tych 99%, jesteśmy na najniższym szczeblu drabinki i praktycznie zawsze walną nas ostro bez mydła, taka smutna rzeczywistość.

jak obecnie wygląda sytuacja kontaktów prezes/zarząd - drobni inwestorzy? od jakiegoś czasu wygląda to dość mizernie i gdyby nie jakieś moje działania, pozwólcie że tak to ujmę, to byłoby wręcz makabrycznie i bylibyśmy głęboko w czarnej du........

na obecną chwilę dla prezesa i zarządu jest domknięcie spraw związanych z bankiem gbw, konwersją akcji i emisjami z kapitału docelowego i pp., dogadanie zakupu fabryki prefabrykatów i tema z przejęciami.
do czerwca najważniejsze tematy zostaną zamknięte i wtedy będzie właśnie czas dla nas drobnych akcjonariuszy i na to prezes poświęci tyle czasu ile będzie trzeba. zostanie przygotowana profesjonalna kampania PRowska, zaczną się spotkania z prezesem i roadshow po kraju, będzie sporo artykułów prasowych i wywiadów telewizyjnych mających na celu poprawę wizerunku spółki jak i przyciągnięcie nowego kapitału, poprawę notowań spółki etc., no i powstanie portal dedykowany drobnym.

mogę zdradzić, że wiele rzeczy jest już w przygotowaniu lecz na to potrzeba czasu bo osobiście jestem zdania, że jak już coś robić to porządnie, a nie po łebkach.

jeżeli chodzi o pompkę pod pp to myślę, że możemy się owej spodziewać choćby ze względu na infa, które pojawią się do tego czasu, a będę bardzoooooooooo dobre. zawsze może podłączyć się spekuła, ja liczę na porządne działania IDMu.

jeżeli chodzi o dużych akcjonariuszy, w ich interesie nie leży podbicie kursu do 50, 60 czy nawet 70gr za akcję choćby z prostego powodu, komu sprzedadzą takie ilości akcji? drobnym? nie sądzę. każdy z większych inwestorów deklaruje chęć długoletniej inwestycji choćby do czasu zakończenia pierwszych 4 projektów i do tego czasu nie mają w planach pozbywania się akcji.
pamiętajmy, że wszyscy wierzyciele brali po 50gr czyli znacznie powyżej obecnego kursu.

jak macie pytania to piszcie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KBDOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.