witam wszystkich,
na początku chciałbym powiedzieć, że zgadzam się z tobą w kwestii tych 99%, jesteśmy na najniższym szczeblu drabinki i praktycznie zawsze walną nas ostro bez mydła, taka smutna rzeczywistość.
jak obecnie wygląda sytuacja kontaktów prezes/zarząd - drobni inwestorzy? od jakiegoś czasu wygląda to dość mizernie i gdyby nie jakieś moje działania, pozwólcie że tak to ujmę, to byłoby wręcz makabrycznie i bylibyśmy głęboko w czarnej du........
na obecną chwilę dla prezesa i zarządu jest domknięcie spraw związanych z bankiem gbw, konwersją akcji i emisjami z kapitału docelowego i pp., dogadanie zakupu fabryki prefabrykatów i tema z przejęciami.
do czerwca najważniejsze tematy zostaną zamknięte i wtedy będzie właśnie czas dla nas drobnych akcjonariuszy i na to prezes poświęci tyle czasu ile będzie trzeba. zostanie przygotowana profesjonalna kampania PRowska, zaczną się spotkania z prezesem i roadshow po kraju, będzie sporo artykułów prasowych i wywiadów telewizyjnych mających na celu poprawę wizerunku spółki jak i przyciągnięcie nowego kapitału, poprawę notowań spółki etc., no i powstanie portal dedykowany drobnym.
mogę zdradzić, że wiele rzeczy jest już w przygotowaniu lecz na to potrzeba czasu bo osobiście jestem zdania, że jak już coś robić to porządnie, a nie po łebkach.
jeżeli chodzi o pompkę pod pp to myślę, że możemy się owej spodziewać choćby ze względu na infa, które pojawią się do tego czasu, a będę bardzoooooooooo dobre. zawsze może podłączyć się spekuła, ja liczę na porządne działania IDMu.
jeżeli chodzi o dużych akcjonariuszy, w ich interesie nie leży podbicie kursu do 50, 60 czy nawet 70gr za akcję choćby z prostego powodu, komu sprzedadzą takie ilości akcji? drobnym? nie sądzę. każdy z większych inwestorów deklaruje chęć długoletniej inwestycji choćby do czasu zakończenia pierwszych 4 projektów i do tego czasu nie mają w planach pozbywania się akcji.
pamiętajmy, że wszyscy wierzyciele brali po 50gr czyli znacznie powyżej obecnego kursu.
jak macie pytania to piszcie