Część. Dziś miałem identyczną sytuacje. Mail: slawer208@10g.pl , reszta danych poniżej. Coś mi nie pasowało, że niby koleś z UK który najpierw pisze łamaną polszczyzną, posiada adres email na polskim serwerze i chce przepłacić przeszło 300 pln za telefon. Telefonu bez kasy na koncie bym mu na pewno nie wysłał, ale jak głupi wysłałem mu swoje dane, a potem przeszła refleksja i trafiłem na to forum. Super, że powstało. Tak mogłem szybciej kolesia pogonić i nie bawić się już w to. Wniosek i bardzo dobra lekcja na przyszłość, że jak coś wygląda dobrze, albo bardzo dobrze, to zapewne śmierdzi i trzeba to dokładnie sprawdzić. Dziwię się, że on bądź oni działają już od 2011-06, jadą na tym samym schemacie, a policja w UK jeszcze nie zrobiła z tym porządku.
Pozdrawiam i życzę sobie i Wam więcej czujności.
thanks for the mail.i am ok with the price. .i am ready to pay you the shipment fee.i will deposit 1300pln+200pln shipment fee.i wanted you to send the item to the UK.I have checked the shipping cost to the UK where the item is needed with EMS POCZTEX on here(http://www.pocztex.pl/ems_cennik_uslug.php) and it is about 200PLN,
Shipping Address is
Name: James Slawer
Address: 16 primrose walk
City: London
Postal code: SE14 6LR
Country: United Kingdom
i need you to mail me your full banking details for the deposit such as
Name:
Account Number:
Swift Code:
Bank Name:
Phone Number:
so that i can make the transfer to you ..
waiting for your fast reply.