Dnia 2024-01-08 o godz. 13:00 ~odp napisał(a):
> brzydzić się trzeba brudnymi przybłedami jak ty, bez tożsamości rodzinnej i narodowej, którzy trwonia majątek folksdojczów zagarniety swoim ziomalą, hahaha.
> > Nie mów mi pa*rchu o etosie pracy, twoj zakuty łeb jedyne co osiągnął to przyswojenia ortografii na poziomie 7 klasy podstawowej. A co do pracy fizycznej, to jest cham, wół i traktor oraz tacy jak ty przybłędy ślązacy, haha
Ty pasożycie przywieziony tu przez ruskich będziesz mi coś o tożsamości pisał? Ja jestem u siebie od pokoleń między swoimi ludźmi a także takim nawiezionym elementem animalnym jak ty. Ja tutaj mam korzenie posadowione od kilkuset lat i kilkudziesięciu pokoleń, ty jak chwast jesteś wyrwany i pozbawiony korzeni. Jesteś na Śląsku i plujesz na Ślązaków prawowitych właścicieli tych ziem? Nie martw się już niedługo tutaj się wszystko zmieni i albo będziesz wypi.erdal.ał w podskokach z tą samą jedną taszą z papendekla (poproś jakiegoś Ślązaka żeby ci gorolu wytłumaczył co to jest) z która tu cię przywieźli za Przemszę, albo cię nauczymy szacunku i pracy. Do umysłowej się nie nadajesz więc nauczymy cię pracy fizycznej. Praca cię wyzwoli! Zapanuje tu porządek tak jak za starych czasów. PIS cię już nie obroni a nowy rząd wie czyje to są ziemie i przywróci ład i sprawiedliwość historyczną. a jak będzie trzeba to znajdą się tacy którzy mu w tym pomogą.