Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: to nie jest popierdułka

_pamiętam jak mieszkałem kilka lat temu w Nairobii, w centrum na końcu Kenyatta Avenue, mieścił się Uhuru Park, codziennie ale to dosłownie codziennie przechadzałem się po pracy do tegoż parku i widywałem eleganckich panów ,stojących często na pagórkach i głoszących słowo Boże z czarna książeczką w ręku, było i kilkunastu na każdym większym pagórku , często spotykałem osamotnionego przysiadałem i słuchałem co ma do powiedzenia, podobnie jak w chwili obecnej czytam te wasze wypociny, Pan Chodzik przypomina Mi jednego z nich , bardzo spragnionego , tłumu, tak jakby starał się zgromadzić przed sobą jak najwięcej słuchających by zaspokoić własną potrzebę prawienia kazań, może i faktycznie WorldWide StocsMarkets to pewnego rodzaju świątynia współczesnego kapitalizmu ale bez przesadnie nie podchodżmy do sprawy fanatycznie, kasa to nie wszystko, są jeszcze inne sprawy, owszem matematyka+psychologia w opowieści Frosta&Prechera zaspakajają głód posiadania wiedzy, ale skąd wynika tak naprawdę tak ogromna chęc prawienia kazań to fakt naprawdę zastanawiający, okiem Holemsa postaram się uzyskać odpowiedż...pzdr

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.