To teraz Frank cię poinformowałem nie o tym , że idzie korekta, bo przecież już wcześniejsze twoje wpisy dobrze nam to przedstawiły, ale , że jestem profesjonalistą i radzę ci zapamiętać to dobrze.
Kotku, zaś koteczku gdzie byłeś na żerdzi ? jak zaczął się odwrót od pięciu złotych i pisałem już wtedy że mamy przed sobą spadki. Ja nie ostrzegam tu przed korektą niewielką, lecz przed poważnym spadkiem, to że korekta w toku to wszyscy wiedzą i widzą , więc niczego nowego nie odkryłeś. Odkrywać trzeba było kilka tygodni temu a ty na żerdzi siedziałeś i nie przypominam sobie abyś w tej materii miałczał.
Kolego fundamentalisto , jak bardzo się mylisz to pokażą najbliższe tygodnie, bo jeśli ci się zdaje że korekta na Netii to sprawa dni, to popełniasz poważny błąd nie pierwszy jak sądzę.
ALE niech tam ci będzie jak najlepiej.
Chodzik Księżycowy
Mały drobiaz, jeszcze z tego trójkącika , czy jak wolisz chorągiewki nie wyszliśmy, ale twoja znajomość analizy technicznej powala, powala mnie kocie na kolana, wiesz dlaczego ?
Ponieważ choragiewka poprzedzona powinna być dużym mocnym spadkiem połączonym ze znacznym wzrostem obrotów. Nie rób wody ludziom z mózgu, bo na analizie technicznej znasz się jak ja na królikach. Właśnie tacy niewyrośnięci analitycy techniczni robią z ludzi wałów, bo potem każdy pisze, że analiza techniczna się nie sprawdza, no ale jesli mamy takich jej propagatorów mieniacych się analitykami , to dupa blada i tyle.