Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1 825,00 zł , zmiana od tamtej pory: 67,45%

Re: to nie ja

ale miki i przy spadkach muszą być korekty wzrostowe więc dlatego zygzaki są fajnym sposobem na zarobek. Jak spadnie do 1700 to zakładam i spadek poniżej 1650, więc odkłądam budowanie portfela w akcje na dłuższy termin. Na fw20 nie gram więc nie podniecam się spadkami. Twoje 40zł. na PKN wydaje mi się mało realne bo ja zakładam minima w przedziale 45-50zł. Ale wiadomo,jak to z rynkiem i nie można się upierać i grać pod prąd. Na tym zygzaku PKN to sporo zarobiłem więc nie mam powodów do zmartwień. A tu mój krótki komentarz z 08.02. Ty gdzieś w krzakach wtedy siedziałeś, bo czepiłęś się mojego gdybania o 1800 i w perspektywie dwóch dni to moje gdybanie trafione a twoje...., no cóż.... na razie nietrafione. :)
Autor: artimar[83.7.220.*] 2016-02-08 12:36
Opublikowano przy kursie:  1 763,00 zł , zmiana od tamtej pory: 3,12%
Re: KOMENTARZ FUTURES SERIA H TYDZIEŃ ÓSMY
witam po feriach. Moim skromnym zdaniem nasze indeksy pragną przetestować styczniowe dołki i nie zdziwi mnie chwilowy zjazd nawet poniżej 1600pkt na wig20.
Osobiście nie szukam jeszcze okazji do kupowania akcji, więc czekam cierpliwie. Z długich pozycji to stawiałbym na umocnienie dolara do naszej waluty.
A jak będzie to zobaczymy. Pozdrawiam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FW20 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.