Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: To kiedy do kasy?

Dnia 2023-10-21 o godz. 17:39 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a):

> Panie sedes,
> To forum jest forum publicznym, skoro Wy macie prawo wylewać na tym forum na mnie pomyje, to ja mam prawo się przed tym bronić. Zwłaszcza że w ogóle nie macie racji.
> Ja wiem że moja prowadzona tutaj obrona, przed waszymi nonsensami wypisywanymi tutaj w moim kierunku jest Panu nie na rękę, ale będzie musiał Pan się z tym pogodzić i jakoś z tym żyć.
> "Jedyne co bym chciał się od ciebie dowiedzieć, i o czym mozemy dyskutowac, to co solorz zrobił z miliardami zysków/dywidendy z PTC ???" - ale ja już Panu tłumaczyłem co spółka zrobiła z tymi pieniędzmi, spłaciła wierzycieli, obligów i inne zobowiązania spółki, naprawdę nie mam zamiaru się powtarzać.

============================
A ja ci chłopaczyno tłumaczyłem dziesiatki razy !!!, że gdyby było tak jak piszesz bzdurnie, US nie żądałby podatku dochodowego, ponieważ brak byłoby dochodu do opodatkowania...
Nie ma dochodu bo były koszty, nie ma podatku od dochodu !!!...czy twoja muzgowina rozumiec jezyka polski ????
Jeżeli Zygmunta Solorza nie chcieć Wyjasnić Akcjonariusza drobna przekretas na sprzedaża PTC niemieckim DT !!!!!
Znaczy: Zygmunta Solorza jest je...rąbana OSZUSTA !!!..która zaje...rombała 5 mld zł + odsetki za 13 lat !!!!
Twoja w końcu Rozumieć ?????

Z twojego wpisu wynika, ze Solorz jednak chciałby te nasze akcje wykupić !!!...pewne zaskoczenie po mojej stronie !
To w takim razie zapraszam do podjęcia kontaktu z naszym mecenasem...on jest przez nas opłacany, również za zawracanie mu (od ponad roku) du..py przez Solorza i jego kancelarie z klauzulami tajnymi i bez...śmiało !!!
Robienie z mordy cholewy na forum nie spowoduje ze nagle drobni zaczna solorzowi wpychac te akcje w du..pe, który pierwszy...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELEKTRIM 0,98% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.