Dobry wieczór,
to zapewne moja ostatnia moja wypowidź na tym forum i pozwolę sobie zniżyć do Pana poziomu....
"ale ja już Panu tłumaczyłem co spółka zrobiła z tymi pieniędzmi, spłaciła wierzycieli, obligów i inne zobowiązania spółki, naprawdę nie mam zamiaru się powtarzać"
buhaha..a ja w zeszłym roku "przeleciałem" A..........no wie Pan, taką aktorkę......
Jesteś (tutaj proszę wstawić co tam Pan chce....) kimkolwiek jesteś, mówiąc że umowa w sprawie PTC jest jawna.
Nie odpowiedział Pan na podstawowe pytanie "gdzie jest dostępna umowa i kto twierdzi, że jej treść jest znana powszechnie lub przynajmniej mniejszościowym akcjonariuszom spółki publicznej,
która powinna już być dawno na rynku giełdowym zgodnie ze słowami GA "Elektrim wróci na giełdę i już nie jako wydmuszka".
Pomijam, że ktoś zawiódł moje zaufanie, ale mężczyzna powinien zawsze dotrzymywać słowa.
Bez dalszego komentarza...
Każdy kto zna treść umowy, proszę o jej upublicznienie.
Zgodnie bowiem z art 11 ust. 8 Ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji ( tekst jednolity Dz.U.z 2022 r. poz.1233) " Ujawnienie, wykorzystanie lub pozyskanie informacji stanowiących tajemnicę przedsiębiorstwa nie stanowi czynu nieuczciwej konkurencji, gdy nastąpiło w celu ochrony uzasadnionego interesu chronionego prawem, w ramach korzystania ze swobody wypowiedzi lub w celu ujawnienia nieprawidłowości, uchybienia, działania z naruszeniem prawa dla ochrony interesu publicznego, lub gdy ujawnienie informacji stanowiących tajemnicęprzedsiębiorstwa wobec przedstawicieli pracowników w związku z pełnieniem przez nich funkcji na podstawie przepisów prawa było niezbędne dla prawidłowego wykonywania tych funkcji.