Wystosowałem pisemko do Pana Prezesa :)
Witam serdecznie.
Jestem akcjonariuszem "Polnej" i znam możliwości spółki.
Doskonale wiemy, iż jest to skarb na rynku i ma ogromne predyspozycje do większych wzrostów.
Biorąc udział w forach dyskusyjnych wymieniam sie poglądami na temat firmy.
Większość z moich forumowych kolegów potwierdza moje zdanie na temat dobrej sytuacji wewnetrznej.
Martwi mnie jednak (oraz innych forumowiczów) POLITYKA INFORMACYJNA.
I tu należy zadać pytanie: Dlaczego informacje wypływające ze spółki są takie skąpe i dzielą je bardzo długie przerwy w ich publikowaniu.
Wzorując się na częstotliwości pojawiania sie informacji z innych społek giełdowych oczekiwalibyśmy zwiększenia zaangażowania z Państwa storny w przekazywanie danych.
W sprawie Polnej odnoszę wrażenie, że wiadomości od Was w ogóle do nas nie docierają.
Ograniczacie się Państwo do minimum, publikując jedynie najbardziej konieczne informacje.
Zapewne nie brak sukcesów i nowych inwestycji w tak prężnie rozwijającej się spółce.
W mojej ocenie istnieje wiele przychylnych sytuacji do informowania swoich akcjonariuszy o przedsięwzięciach w firmie, kondycji finansowej, nowych umowach, planach, itp.
Należe do grupy osób, które związały się ze spółka na dłuższy czas. Oczekujemy, iż kurs akcji wróci na właściwy poziom.
Godny dla takiej firmy i zadowalający wszystkich akcjonariuszy.
Pragnę jednak, aby ciekawość o działalności "Polnej" i jej władz, była zaspokajana z należytą intensywnoścą.
Niestety na dzień dzisiajeszy nie otrzymujemy nawet minimum.
Jako oddany akcjonariusz, ufam, iż problem uda się rozwiązać w najbliższym czasie.
Z poważaniem.
Ja czyli coolturalny ;)