Tak daj mi minusa za to że napisałam prawdę o obecnym rynku gamedev gdzie fundamenty nie mają znaczenia a spółki są omijane jak toksyczne aktywa. GOP już właściwie się przepołowił i kolejna sesja -8% bo spekulanci na GPW kupują z terminem do premiery. Przeczytaj co nam do przekazania ZE ZROZUMIENIEM to zrozumiesz że komentuję obecną sytuację rynkową. Nie ma znaczenia co ty myślisz skoro mechanika rynku zmiecie cię z planszy i czeka cię 2 lata czekania aby to się ustabilizowało. Większość działa na termin do premiery a za nimi skaczą pkc wszelkiej maści przygodni spekulanci którzy tną straty bądź biorą zyski. Fundamentalistów jest jak na lekarstwo. A ty nawet nie rozpoznajesz przyjaciół od wrogów bo jesteś nauczony że każdy tutaj troluje. Wg ciebie to że opisałam stan rynku godzi w ciebie i że niby jestem przeciwko tobie bo masz akcję. Więc jesteś takim samym spekulantem jak ci co walą pkc w przypływach paniki bo przecież miało rosnąć. Dodaj na to jeszcze korektę która się właśnie zaczyna na szerokim i w USA i lecisz na 10 złotych gdzie oddasz w bólu chociaż przecież masz rację bo to dobra spółka. Ale oddasz bo zwykły z ciebie spekulant