Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  35,17 zł , zmiana od tamtej pory: -3,61%

Re: To co jutro pikujemy?

tak samo liczyłem.
Zastanawiałem się czemu nie zeszli wczoraj na 31 zł.
Arkusz po stronie kupna był pusty.
Wystarczyłoby kilkaset akcji.
Wtedy RSI opadło by jeszcze bardziej, a tak po spadku i tak jest wysoko (granica 70%).
Kurs był dzisiaj minimalnie na 33 zł.
Dało to zniesienie 50% ostatniego wzrostu.
50% to tak samo jak ostatnio.
W poniedziałek powinno pójść w górę (wykres godzinny), a przynajmniej powinna być korekta dzisiejszych spadków.
Jeszcze parę dni temu w arkuszu był opór na 44 zł.
Teraz go nie ma, tak że rzeczywiście możemy teraz posunąć się o kolejne 15 zł do przodu.
Chodź ja osobiście wolałbym w końcu jakiej info i ostra jazdę

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EMTASIA -17,65% 33,90 2022-07-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.