Piszę raz jeszcze bo widzę, że wątek nie został zaakceptowany przez admina. Pieniądze w błoto. Nie do odzyskania. Sztucznie podtrzymywana atmosfera, że coś się dzieje.
a kto to jest Pk? zresztą nawet nie wazne moze i Pan krause, a moze i po prostu jakiś zainteresowany żeby utwierdzac nas w przekonaniu że tu dawno wszystko pozamiatane?
skoro tak to wygląd jak twierdzi Pk, to Panie Prezesie Małecki proszę nam to w koncu zakomunikować, co Pan wie i co dalej? Jesli faktycznie koniec i nic nie możemy nic odzyskać/zdziałać i faktycznie tu się zgadzam że trzeba skonczyc z tą sztucznie podtrzymywaną atmosferą i zorganizujmy spotknie celem ustalenia co wspólnie jako pokrzywdzeni chcemy zrobić w naszej sprawie, ja proponuję spotkanie z Prokuratorem Generalnym Panem Prof. Bodnarem. Nie wiem co myśli na ten temat Pan Prezes czy inni, ma ktoś jakies inne propozycje jak zacząć rozliczenia?
Swoja droga kolego Pk, możesz pisac jeszcze i dziesięć razy to samo, nie wiem nawet kim jesteś. Czekamy na oficjalny komunikat od Prezesa Małeckeigo i wtedy faktycznie trzeba przestać podtrzymywac sztuczną atmosferę bo wszyscy mamy juz dość i takie daniele jak ty pewnie też masz już dość.