Dnia 2023-09-28 o godz. 11:50 ~EleCesarz napisał(a):
> Dnia 2023-09-28 o godz. 11:49 ~EleCesarz napisał(a):
> > a dlaczego moja , bardzo wywazona wypowiedz , stwierdzajaca ze jestem akcjonariuszem Elektriumu od 1993 roku zostala usunieta ??
> >
> > Czy dlatego ze podkreslalem, ze kiedys Solorz zaslugiwal i otrzymywal nasze (nie wszystkich), w tym moje wsparcie w walce z wieloma agresywnymi "konkurentami", a nie pitrai tego docenic ?
> >
> > Ze przeciez jesli by nie bylo wyciagania aktywow z ktorych i tak ma z 80-90% glownei po to aby "wycyganic" od pozostalych drobnych akcjonariuszy to wartosc spolki i akcji bylaby bardziej realna i raczej blisko lub powyzej 3-cyfrowej !
> >
> > A moze byc przeciez normalnie !
>
> Moze !!!!
>
> Potrzeba odrobiny dobrej woli !
Przykro mi EleCesarzu że Twój post został usunięty . Podzielam Twoją opinię . Historycznie akcje Elektrimu były po 0,31 zł . i 77 zł , w czasach około Solożowych 3 zł. Jako zainteresowany pamiętam Jego walkę o utrzymanie Elektrimu . Gdyby Elektrim wtedy zbankrutował a było wielkie zagrożenie , syndyk miałby dla akcjonarjuszy 0 zł . Najlepiej byłoby dogadać się z GA bez obrażania i wyzwisk . Jest Coś ważniejszego niż zadrukowane papierki i majątki . Tam gdzie każdy z Nas pójdzie , zostawiamy wszystko . Zabieramy tylko dobre uczynki i wdzięczność ludzi .... Ps . Jestem w PAE i solidarnie będę uczestniczył wraz z rodziną w proteście w Warszawie. Pozdrawiam Wszystkich