Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: akcjonariusz 1993

Dnia 2023-09-27 o godz. 22:46 jukos napisał(a):
> Jestem akcjonariuszem Elektrimu od 1993 roku i członkiem PAE od początku powstania . Starsi akcjonariusze mają świadomość że gdyby nie Zygmunt Solorz , Elektrimu by nie było . Rozgrabiły by go Fundusze Elliotta i inni . Znam całą dostępną historię Elektrimu i mam własne przemyślenia.. Też chciałbym żeby Elektrim rozliczył się uczciwie z drobnymi akcjonariuszami . W pełni popieram Daniela , Radę PAE i wszystkich rozsądnych współ akcjonariuszy . Wulgaryzmy i najgorsze życzenia GA nic nie wnoszą . Nie życz Nikomu co Tobie nie miłe .... Pozdrawiam

Dziękuję Panie Jukos, kulturalnych i racjonalnie myślących ludzi na tym forum jak na lekarstwo...
Cieszę się że poruszył Pan mój wkład w ratowanie spółki oraz postawę wierzycieli co do egzekwowania tutaj swoich roszczeń.
W kwestii rozliczenia się z pozostałymi akcjonariuszami, odpowiem tylko tak, jak odpowiadałem do tej pory: zaproszenie 18zł za akcje, to była propozycja bardzo szczodra, którą większość tutaj wzgardziło.
Napomnę jeszcze, że GPW to nie jest lokata w banku, że im dłużej trzyma się akcje, tym więcej są one warte. GPW to gra gdzie się wygrywa i się zarabia, albo się przegrywa i się traci.
Pozdrawiam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.