Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  9,02 zł , zmiana od tamtej pory: -45,23%

Re: Ten sam schemat

Nawet trochę mniej. Umówmy się, że wzrost był całkiem dynamiczny ale jednak poziomy kursu jednak jeszcze niskie jak na to czego się spodziewam. Nie wiem czy ktoś ryzykowałby dużą część swoich akcji pod takie kółko przed najważniejszym wydarzeniem w tym roku na spółce.

Z większością akcji czekam tutaj wyżej, po prostu szkoda żeby wszystkie leżały. Poza tym zawsze jest to komfort psychiczny, że za te parę tysięcy wpada kilkaset sztuk dodatkowe na kolejne kółka. Dzięki temu nie dłuży się tak czekanie na właściwe wzrosty.

Możesz nazwać mnie groszołapem, ale poprzednio przed premierą ATS tez tak robiłem i w zasadzie dzięki temu miałem 50% akcji więcej na premierę, więc się opłaciło.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ROAD 0,00% 4,92 2026-02-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.