Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  237,80 zł , zmiana od tamtej pory: -37,43%

Re: technikum

Oczywiście, może spadać (np. klasycznie po wybiciu z trójkąta, żeby wrócić w górę), bo to giełda. Sam byłem bardzo zaskoczony tym 12.12 - w życiu nie przewidziałbym, ale gadanie głupot o kiepskim przyjęciu gry? Litości. Spadnie? Trudno, mogę sobie pozwolić, ale szkoda mi tych wszystkich, którzy uciułali trochę grosza, wrzucili parę tysięcy, a teraz czytają takie bzdury i szczerze przejmują się, dają sobie nawijać makaron na uszy. Rośnie? Czyli spada. Wysokie oceny to niskie oceny. Mają kilka gier? Na pewno ukradli. Co to za firma, która sprzedaje głównie gry? Powinna sprzedawać masło, mięso, ropę, tuje ozdobne - to konkretny produkt.
Wiem, że wam płacą lub liczycie na naiwność, nerwy itd. Powinniście wrócić do lat 90-tych, wtedy swoje p...lenia wypisywalibyście w toalecie banku, licząc, że ktoś po was wejdzie i przeczyta mimo smrodu.
  • technikum Autor: ~wujek
  • Re: technikum Autor: ~Dziadek
  • Re: technikum Autor: ~wujek

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
11BIT -2,78% 146,80 2026-01-23 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.