Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Techmex: papier gra technicznie

generalnie nie zamierzam dyskutować z ludżmi pokroju tech-mex , co na codzień okłamują was, pewnie i swoje rodziny bo to taka natura, twierdzisz , że SL nie zadziałałby.... otóż wątek założony był 18.10 godz 11.30 na drugi dzień techmex wyszedł dołem na normalnej sesji z otwarciem 1,81 i wyłamaniem sl 1,79, zszedł do poziomu 1,67 i zamknął sie na 1,69, tu uruchomienie SL, ale nawet gdyby taki diesel jak ty przespał, to na drugi dzień papier odnotował białą świecę (szpulkę) i miał szczyt 1,84, wiec albo ty jesteś kłamliwą pluskwą, albo jesteś pijany, albo świr, nie ma innych wariantów.
co do wymądrzania się idioty 1972 (jak sam siebie nazwał-zresztą chyba nie bez przyczyny) to obroty na DGA dochodziły do 50mln zł, a nie 500k, a co do New Connect: nie wpsominałem mego zalecenia kupna Nicolasa Games'a , ale tam przy 7 gr zalecałem zakup, kto zbył po 36 gr miał ponad 400% zysku!!, obroty wynosiły 20mln dziennie, a standardem jest 2-3 mln na tej spółce, Na Victorii obroty dzień po moim zaleceniu wynisły 2 mln zł, mimo iż wówczas kapitalizacja całej spółki wynosiła 3 mln, .
Dziwi mi skąd w was tyle debilizmu i żółci, czy naprawdę mieliście traumatyczne dzieciństwo czy co? nie rozumiem, czy to taka zawiść, zazdrość? bez sensu, Mi jak nie pasują czyjeś wpisy nie tracę czasu i nie czytam, zresztą ze świecą można znaleźć tu coś logicznego na tym forum. Zastanawiam sie czy to was dowartościuje ubliżanie komus, oczernianie, plugawe oszczerstwa? jak już chcecie coś znaczyc na tym forum, to stwórzcie coś wartościowego , logicznego i napiszcie coś z sensem, tam aby ktoś z tego korzystał, bo taki jest cel tego forum.
Kończę wpis na tym wątku, Analiz techmexu publicznie wiecej nie przeprowadzę, Tym którym najbardziej zależy na moich wpisach AT wyślemy na maile(tzw.liscie lescza), kłamliwe szuje niech radzą sobie sami

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TECHMEX 20,00% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.