Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Techmex: papier gra technicznie

Srtary ja Ci dziekuje - masz zwolenników masz i wrogów ja na pewno nie zaliczam sie do twoich wrogów - po prostu moge wyrazic swoja opinie - i to tyle o zachowaniu technicznym - TEX'a

No ale GÓWNO prawda z tego co piszesz - ktos wszedl po 2 zeta - Debil jak dla mnie ale to inna sprawa - mowisz 1,79 SL automat - tez gówno prawda bo Notowania byly zawieszone i otworzylo sie z 1,94 od razu na okolicach 1,5
wiec Panie Kolego wtopił 25% wkładu .... kapitału bo tam włąsnie sie twój automat zrealizowal.

Wiec nie nazywaj mnie od Inwestorków - bo przynajmniej zweryfikowac głupoty które piszesz potrafie

ponizej post z ICI
Pozwoliłem sobie skopiowac twoj post: mam nadzieje ze prawa autorskie nie sa zastrzezone do tej analizy - bo moze ja jescze za kilka miesiecy odswierzysz i nie bedziesz musial nic nowego tworzyc.

Re: IDM+ ICI!!!
Autor: bankier1972 [188.146.114.*], 2010-09-06 12:29
dziś wymianaakcjonariatu na poziomach 90-95, końcówka wzrostowa możliwa nawet do górnych wideł 1 pln, 2 wariaty: 3-4 dni konsolidacji w granicach 1 zł, wymiana akcji i odpał.2 wariat : jutro otwarcie luki powyżej szczytu rocznego 1,03 i jazda na 2,06.papier mocno odsiany

Dla nie wiedzacych ICI jest na poziomie 0,60-0,65 PLN
W chwili obecnej Bankier rekomenduje zakup :D no fakt dno sie uklepało.

Czy w przypadku Bankruta mozna mowic ze papier zachowuje sie technicznie ?? - no ty tak twierdzisz :D

No i tak RESPEC - ze sie pojawiłes- bo raczej w zwyczaju tego nie masz jak jest zle.

Pozdrawiam i zycze podciagniecia statystyki do 100% :D

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TECHMEX 20,00% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.