Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: takie tam pierdoly

"Zarzad twierdzil, ze niektore osoby z RN zabranialy podpisywania umow dot. Pewnych sprzedazy dla moich klientow. Wiesz to doskonale ze dolkadnie rok temu moi klienci stali z kasa na zakuoy a pan J. Odradzal transakcje bo za tanio, bo za darmo. No to niech k.... Wykaze sie sprzedaza do USA i Niemiec, skoro to byla alternatywa dla moich propozucji. czekam panie J. Gdzie te kontrakty, ktorymi przekonano tez pahna prezesa Ladnego by nie sprzedawal moim klientom. Gdzie to K... Jest? Dlatego gown..o prawda ze nikt nic by nie dal. Wystarczylo sprzedac klientom, ktorzy czekali. A jak wytlumaczysz pazdziernik 2012? Dla mnie nie ma istotnej roznicy miedzy obiema grupami. Plotki obnizajace kurs to dzialanie na szkode spolki, bo za kazda akcje mnjej kasy moze wplynac do spolki, a przeciez podobno kasy brak. Wiec powiedz mi czy lepiej wyemitowac 5 mln akcji za 1,65 czy za 0,5. Kiedy spolka dostanie wiecej kasy. No kiedy? "
Gerg wiesz też dobrze że o ile na różne kwestię związane z tym co się działo/dzieje dookoła spółki mamy różne spojrzenie. wiesz też że akurat mi strasznie zależało aby sprzedaż była i uważałem i dalej uważem że fajnie by było jakby przeszła przez Ciebie. Natomiast pamiętaj też że w lutym marcu kwietniu i wcześniej w spółce nie siedzieli ani p. J ani p. Ładny tylko pewien "p. Barczyk" oczywiście że w kwietniu dużo osób stało z kasą i czekało na to aby wyłożyć na atona ale warunek był niezmienny taki jak teraz niech urządzenie zostanie sprzedane a "p. Barczykowi" nikt już nie ufał. To nie p. J ani p. Ładny robili sobie z Ciebie jaja przez ostatnie 2 lata (no może najwyżej przez otanie pół roku) tylko ktoś inny. to co piszę tutaj nie jest pisane w celu wybielania kogoś za działalność ostatniego pół rocza też czuję się oszukany bo w kwietniu akcjonariusze zgodzili się na bardzo duże utępstwo a w grudniu dostali w zamian że tak powiem niezły pasztet. Niemniej czytajcą ostatnie posty mam wrażenie że porażki ostatniego pół roku trochę przełsniły nam istotę problemu a moim zdaniem główny problem jest taki że "p. Barczyk" z...ał dokumentnie to co miał w ręku to co się stało później jest też problemem i to dużym ale przyczyn i głównego winowajcy upatruję cały czas w tym samym miejscu w jakim widziałem je w kwietniu a to że kurs został niemiłosiernie uwalony to są to raczej niestety skutki radosnej zabawy w zarządzanie uprawianej przez "p. Barczyka"

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.