A jednak mamy inf. a co na to teraz PZU pewnie nic bo poszło wszystko pod stołem tak jak pisałem.
Od razu powinni wszcząć procedurę ,pewnie już tego nie zrobią ale poczekajmy trochę muszą zając jakieś stanowisko bo milczenie będzie oznaczać, ze brali w tym udział.
Teraz już mamy gwarancje ,ze goodyear nie będzie wyprowadzał zysków z firmy Dębica i IV kwartał będzie super,wyniki dopiero 10 marca za ten kwartał.
Nadal mają goodyeara w ręku bo mogą w każdej chwili sprzedać swoje 5 % innemu podmiotowi a ten mógłby wszcząć procedurę przeciwko goodyearowi ale tego chyba już nie zrobią bo się dogadali, wszystko zostało załatwione pod stołem.
Wykup został przedłożony o kolejne 12 miesięcy,pierwszy nastąpi zaraz w I kwartale po 120zł a następny dużo wyżej albo za jednym razem ale to będzie zależeć od pozycji finansowej goodyeara,furtkę sobie zostawił pośrednią albo bezpośrednia
Teraz jest już wszystko jasne to było tylko granie na czas aby jak najdłużej nie było wykupu,ktoś na tym ładnie pociągną kasę a klient z funduszu może poczekać bo to nie są ich pieniądze cała prawda, a nam kit wciskali ,ze cena jest poniżej wartości spółki a wszystko uzgodnili pomiędzy sobą.
Zarobimy i tak ale tylko z opóźnieniem bo na układy niema rady.