Sławek masz rację ....
Ale i tak nie rozumiem czemu tak bardzo czepiają sie tego wszystkiego ... przecież firma fajnie sie rozwija wchodzi w kolejne sektory uzdrawia stare. Pamiętam jak się czepiano tego że w slonawach się tylko pogorszyło ze wcześniej było lepiej a teraz jak eksport drzwi do USA wzrósł o 80% i jak są już zyski ze sprzedaży okien z montażem dla deweloperów to czepiają się że Pozdud nie ma kompetencji w remontach wagonów i to że wygrał przetarg na 71 mln zł jakoś im nie przeszkadza... wygrany przetarg bez kompetencji ??
Fabryki magazynów energii tez już się doczepili że gdzieś już w Polsce jest i że zanim Pozbud zbuduje swoją rynek będzie już podzielony:
Autor: ~sceptyk [91.237.190.*] 2021-12-13 10:41
Opublikowano przy kursie: 4,08 zł , zmiana od tamtej pory: 0,25%
Re: Ten kontrakt to raczej będzie
Zgoda Ponton. A po drugie, jaracie się tą fabryką jak by ona jutro miała zacząć produkować.. a przecież w Polsce (nie mówiąc już o Europie) takie fabryki już stoją, produkują i sprzedają magazyny energii!! W tej branży jest taka dynamika, że rok to wieczność .. a w czasach permanentnego braku rąk do pracy i porwanych łańcuch dostaw jak POZ zacznie produkować w 2023 roku to będzie i tak dobrze ! A wtedy rynek magazynów energii w Polsce będzie już pewnie poukładany.
Już nawet na to odpisywałem:
utor: ~KR [195.210.60.*] 2021-12-13 11:04
Opublikowano przy kursie: 4,09 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
Re: Ten kontrakt to raczej będzie
Tak do 2023 r. Pozbud już poukłada sobie rynek magazynów energii w Polsce zwłaszcza ze zaczyna właśnie handel tymi magazynami na razie wyprodukowanymi w Azji ..... bo do tej pory jakoś nie słyszałem by gdzieś w PL powstała taka fabryka. Owszem są w Polsce fabryki produkujące akumulatory do samochodów sam opisywałem tu na przykładzie LG Chem ile budowa takiej może kosztować
Ot są tu ludzie którym to co robi zarząd wyraźnie się nie podoba... tylko po co tu są ???