Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: sztuczne zaniżanie

Hej

Nie łam się. Moja żona też mi doradzała "sprzedaj". Kobietki mają jednak tę swoją intuicję.
Gdybym słuchał teraz bym dokupił z 50% więcej....
Ale czy na BGE o to chodziło? Tu nie chcieliśmy łapać dołków i szczytów tylko inwestować na dłużej. Były przecież takie kontrakty, że kurs dwucyfrowy nie dziwił wtedy nikogo...
A teraz? Nie nikt sztucznie nie zaniża. Tu po prostu jest masa osób co brała w granicach 0.3 - 0.8. To oni się ewakuują ratując jeszcze zyski
Czy robią dobrze? Nie mam pojęcia. Cisza przed raportem raczej dobrze wróży.
Gdyby miała być katastrofa to raczej teraz by podbijali jakimś infem i wywalali...No chyba że zdążyli się ewakuować przez ostatnie tygodnie.

Ja jestem dobrej myśli. Dziś wystarczyło 1k i byliśmy 15% do dołu...To nie są prawdziwe spadki, ale też nie sztuczne. Po prostu ktoś parę groszy zrealizował
Problem to brak popytu. Ale nikt nie będzie kupował po takich wzrostach (od września) bez nowych informacji. Zwykły strach...

Jutro raport nada kierunek.
70% do 30% że ten nowy kierunek to północ

Pozdr

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.