Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  17,80 zł , zmiana od tamtej pory: -51,97%

Re: Sytuacja wygląda tak

Nie, ja tylko piszę, że ktoś pięknie wykorzystał moment i zbił kursy bdb spółek o min30%.. bo jakiś poliytk coś tam powiedział.

Tak, ja sprzedalem arctic powyzej 21, i chcailem dokupić po 19, i tak, dokupiłem po 16... ale szkoda ludzi co sprzedawali.

Kupilbym po 19 też byloby ok,

Manipulujecie kursami i tyle, czy to domy maklreskie dla prowizji, czy spekuła, bez znaczenia, normalny inwestor jedyne co tutaj mozę, to kupić akcje jak WIG jest na 1400 PKT i zamknąć temat na rok czy dwa.

cala reszta, to naganiacze spadkowi wzrostowi, kołeczkowi. itd. a forum bankiera i ludzie tutejsi to dno..

I tak, na arcit jest na +, na innych na minus, czego oczekujesz?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ARCTIC -1,07% 8,29 2026-02-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.