Patrze na to jut troche z boku. Bo stracić straciłem i c... Ale 'porozumienia" i lumy mi nie zal. Sa od dawna, doprowadzili do tego ze spółka zeszła na psy. Żal mi tylko tych nowych akcjonariuszy. Porozumienie to tu od dawna jest i co zrobiło ...... Czytalem co pisze Wojciechowski i Malicki i mam pytanie - skąd wzięła się restrukturyzacja spółki, która kiedyś wypłacała dywidendę?. Kto do tego doprowadził? Nie oceniam czy dwaj panowie zarządzają dobrze czy zle, czy zmiany robią dobre czy złe, kasy już nie odzyskam. Zostawiam pytanie - dlaczego porozumienie i luma nie pilnowało rozwoju firmy prawidlowo? to jest podstawowe pytanie i problem. Teraz Malicki pisze ze esklep wystartował, i że nowe produkty i ze ERP czy platforme integracyjna wdrożyli - a co robiono wcześniej? Gdzie pilnowanie firmy i rozwój. Esklep w 2022 roku - ha ha ha. No dobra lepiej późno niż wcale. W sklep powinien być od 2014, no dobra 2016 roku, nowy produkt też, a nie teraz nagle. Przecież to 5-7 lat za późno. Zanim esklep zacznie zarabiać to 2 lata, a tak to koszty, koszty, koszty. Podobnie nowe buty - to na początek koszty, koszty, koszty i czego oczekujemy, wdrożenie platformy do integracji - koszty, koszty, koszty. 40% rynku BHP to online jak pisza, a Protektor dopiero rusza z ecom - przecież to 40% rynku co piszą to nie jest przez rok, to 10 lat narastało.