Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  68,35 zł , zmiana od tamtej pory: 9,73%

Re: Styczeń dnia 13-go

13 - ty, 14 - ty, 15 styczeń to dni zajęcia pozycji wymienionych powyżej i dodanych do poprzednio już kupionych na wydzielonym rachunku. . 16 - go zatem będę miał dzień wolny bo 100 % założonych zadań wykonałem w 75 % czasu. Akcje w kolejności alfabetycznej: Ailleron 615 x 16,18, Allegro 315 x 31,40, Apator 405 x 24,55, Autopartner 550 x 17,96, Dino 240 x 41,50, Forte 395 x 25,10, Huuge 415 x 23,90, Kino PL 450 x22,70, Murapol 240 x41,50, TXT 235 x 42,32 - razem 99575,65, prowizja 393,35, gotówka 31,00. Powyższe dane zakupowe naniosłem na papierze prośbowym w odpowiednio wyrysowanych rubrykach (papier prośbowy to kartka papieru w kratkę o rozmiarze A4 i służąca do napisania podania do urzędu, a rozpoczynająca się od słów - Uprzejmie proszę, a zakończona podpisem i często wzorem niektórych telewizyjnych dziennikarzy i dziennikarek z dopiskiem: kłaniam się, lub nisko kłaniam się, a nawet bardzo nisko kłaniam się w zależności od stopnia lizusostwa). Jak poprzednio pisałem, do końca lutego czyli następne 6 tygodni to wzrost WIG 20 do poziomu 3450 pkt, następnie od początku meteorologicznej wiosny lekki spadek WIG 20 do 3150 pkt, a spadek pomniejszych indeksów trochę mniejszy. Powyższe to oczywiście jedynie moje kalkulacje. Powodzenia.
  • Styczeń dnia 13-go Autor: ~kosmita
  • Re: Styczeń dnia 13-go Autor: ~kosmita

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GPW 0,33% 75,00 2026-04-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.