Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,18 zł , zmiana od tamtej pory: -71,38%

Re: Stolarka w POZ - PR i fakty

B921. Wiesz, nie róbmy z firmy Pozbud przed zmianami jakiejś tragedii. Nie startują od zera, mieli swoje kanały dystrybucji na swoją miare. Nie za bardzo trafiają do mnie ciągłe przekazy że wszystko trzeba poprawiać, bo efekt jest taki że na razie dużo stracili nie tylko na poziomie skali i zyskowności. Spójrz chociażby na opinie z gotowork. Odeszła doświadczona kadra. Ok, jest pomysł na większą masowość i masz rację że warto im dać czas. Negatywnie oceniam brak efektów sprzedażowych podtrzymujących status quo przy jednoczesnym malinowym PR. Jest taka prosta zasada przy każdych zmianach: po pierwsze nie szkodzić. Tu jej moim skromnym zdaniem zabrakło.
Napisałem tego maila na adres relacji inwestorskich. Stonowanego bez emocji. Mimo wszystko ciekaw jestem reakcji. A jeżel trochę dziś przesadziłem i wyszła lekka nadinterpretacja to przeraszam. Miałem dzisiaj dzień w domu, zaangażowałem się w dokładne przejrzenie raportów i po prostu puściło mi dzisiaj jak zobaczyłem jak znów wchodzisz w tą bajkę z lekceważeniem. Do tego standardowy w swojej demagogii inwestor. To chyba byłoby na tyle. Pozdrawiam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COMPREMUM 2,48% 0,91 2025-10-10 15:40:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.