Dnia 2020-03-16 o godz. 09:36 ~Ubbe napisał(a):
> Czytam i jestem pod wrażeniem jak niektórzy zaklinają rzeczywistość, że to będzie rosło. Podobno jestem anty wskaźnikiem wg asd. Tylko dlaczego mam często rację? Ja cierpliwie czekam jak zapowiedziałem w lutym. Jeden cwaniak Glappa, który mi pyskował na swoje szczęście posłuchał mojej rady i sprzedał. Teraz rewiduje prognozy już nie kupie po 120 tylko poczekam na 100 może 90. Dużo ulicy jest na papierze będą sprzedawać żeby przetrwać. Niestety bezwzględni kapitaliści jak ja nie kupią jak leszcz drogo tylko czekają jak pająk na pajęczynie aż puszczona będzie ostatnia krew. Chrzest Polski na WIG20 w zasięgu :). Granice zamknięte a wielu pracowników z Wilna jest w PL i w dupie mają robotę, a odsetki u prywaciarza lecą. Myślicie, że teraz będą robić na 100%? Sprzęt trzeba utrzymać an postoju za co ja się pytam?
> Pozdrawiam
> Ubbe
Po pierwsze Ubbe vel Boruta( z pcc), wydaje mi się, że właśnie na pcc się "spieraliśmy", Glapa, przez jedno P nie jak ty przez dwa b.
Po drugie, nie cwaniaczyłem, a pisałem o tym jak pisałeś swoje bzdury jakoś w październiku, jak kurs był po 128(ja chwile wcześniej dobierałem za 122), że spadnie i takie tam bo to grubi wychodzą czy jakoś....szukać mi się nie chce....zwyczajnie nic nie wiesz i piszesz bzdury, albo jesteś maklerem co bardziej obstawiam i to marnym skoro forum do rozgrywki używasz, pewnie amerykańce nieźle cię liczą!
A po trzecie sprzedałem tylko z powodu, chęci realizacji ładnych zysków i tego, że faktycznie sytuacja jest taka, że nawet perły spadają.... o dziwo po tym jak sprzedałem po 173 urosło do 190.....a nie z powodu, że cie wyrocznio posłuchałem ....
Więc nie pisz, że masz rację, bo to zwyczajne kłamstwo, to co wypisujesz, a gdyby wirus nie wymknął się Włochom spod kontroli, to by sytuacja była taka, ze 200 już dawno by było....
CO do ulicy na papierze....hahaha sam przeczysz sobie....ulica takich obrotów jak na bdx ostatnio są raczej nie robi.....
Wszelkie oceny kursu obecnie wg. mnie to wróżenie z fusów....wróżka Ubbe to potrafi....ja nie, więc na razie spokojnie obserwuje sytuację, a nie mądrości wypisuje....panie Ubbe i kto tu jest cwaniakiem!?