Musisz być słabym w swych argumentach człowiekiem, skoro posuwasz się do przyrównania mnie do rosyjskiego zbrodniarza wojennego. Uważasz, że jak nie użyjesz pierwszej litery jego nazwiska to jest oki? Żenada i słabizna! Sprowadzasz się do jego pokroju... On wolnych i myślących inaczej, po swojemu, ludzi nazywa nazistami i tym karmi swoich obywateli.
Jeszcze raz powtarzam, że normą jest kredytowanie się firm w celach produkcyjnych i rozwojowych. Jeśli temu przeczysz lub jest to dla ciebie odkryciem, to o słabej wiedzy marketingowo-ekonomicznej stopnaganiaczom/starymgraczem/investoremjuniorem... jesteś. Właściwie to pod jakimi nickami ty "uczciwy człowieku", jeszcze nie występowałeś?
Uważam, że cieszyć się należy, że znaleźli kredyt za 0%. To jest firma na dorobku, a ty ją z pasją gnoisz tutaj w oczach akcjonariuszy, by przejąć za darmochę ich akcje Moonlita, bo że to jest twoją intencją jest dla mnie oczywiste. Ta twoja pasja cię zdradza. Zabezpieczenie kredytu jest oczywiste, a to zabezpieczenie, tak jak wcześniej stwierdziłem, świadczy wg mnie o gotowości/chęci wejścia w akcjonariat Moonlita przez Green Man Gaming Limited.