No widzisz Takitam, da sie napisać wyważony i w miarę obiektywny post bez plucia jadem na prawo i lewo i naginania faktów. No tak, gameplay był jaki był, podobno to był gameplay z early build'a, tym bardziej nie do końca rozumiem czemu go pokazali skoro było za wcześnie na pokazanie pełni potencjału. Chyba tylko żeby się wstrzelić w promocję na GH u nowy dodatek do GH (co w miarę się udało patrząc na skok na Wishliście).
Ocenianie potencjału SR bazując na kursie to wg mnie nie jest właściwa droga. Kurs jest jaki jest, moim zdaniem dlatego, że ktoś wali akcjami na prawo i lewo od dłuższego czasu i to było widać conajmniej od 600 zł jak ktoś obserwował transakcje. Udziały głównych akcjonariuszy się nie zmieniły na przestrzeni ostatnich miesięcy, więc to nie oni. Jak dla mnie to były współwłaściciel Marek Soból, który mógł mieć jeszcze akcje warte parę milionów złotych. On w SR nie wierzy na pewno, tak samo jak nie wierzył w GH i odszedł. Wolał stworzyć grę która kosztowała 10 milonów złotych i w którą zagrało 30 osób a jego firmę Weird Fish chyba zamknęli :) Kto wierzy w CRJ to ma akcje, a reszta osób nie jest przekonana gameplayem oraz przestraszona trendem spadkowym, no i czeka na rozwój sytuacji. No i mamy na kursie co mamy.
MD i Render to jest znowu jakieś obracanie kota ogonem. Ja w ogóle nie wspomniałem o Render w kontekście kapitalizacji, tylko dałem przykład MD w kontekście dużego sukcesu w stosunku do małej liczby followers. A ty wyskoczyłeś z porównywaniem kapitalizacji, kiedy to w ogóle nie miało znaczenia w tym kontekście. No ale skoro zacząłeś temat, to wyjaśniłem dlaczego takie porównywanie nie ma sensu. I tyle.