Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,35 zł , zmiana od tamtej pory: 14,37%

Re: Sprzedaz praw do gry

Uważasz, że jest co odsprzedawać? Ja myślę, że poziom zaawansowania jest na poziomie ~ 0-1 %.
A schodząc na ziemię teraz spodziewam się w każdej chwili dopuszczenia do obrotu ponad 4 mln akcji po 0,10 PLN i jakiejś podaży, która obniży kurs. Wg mnie obniży ponieważ nic naprawdę budującego nie przeczytaliśmy. Tak to widzę.
Gdyby teraz oznajmili emisję po cenie nominalnej, to osobiście nie byłbym zainteresowany. Oczekuję większego wysiłku i zaangażowania. Ta firma wyłudziła od ludzi wprowadzając ich w jakimś sensie w błąd potężne środki finansowe i w mojej ocenie zmarnotrawiła je w wyniku niekompetencji/bezmyślności ówczesnych zarządzających. Oczekuję, aby sprężyli swe umysły za pieniądze które kilka lat temu wyłożyłem na tą firmę by jej członkom wygodnie się żyło. Uważam, że ci ówcześni decydenci w ramach pokuty powinni oddać swoje akcje za 1 grosz, bo nie zasługują na nie, za to co nam wywinęli. Niech będą wdzięczni, że sprawa nie trafiła do prokuratury i KNF.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOONLIT -0,50% 0,40 2026-06-23 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.