Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,90 zł , zmiana od tamtej pory: -58,97%

Re: Sprzedaż nieruchomości za 6,32 mln

Ja do odliczania sie nie dolacze nie wiadomo do czego odliczamy, wole nie wywolywac wilka z lasu;-)
Niestety tu nadzieja ma przetracony kregoslup i licza sie fakty, zapowiedz sprzedazy nie dziala tak jak na innych spolkach w hossie ,tu kasa musi wplynac to moze drgnie.
Mnie na razie jeszcze ta sytuacja nie cisnie bo strategie trzymania pozycji mam prosta, wszystko co ponad pewna kwote idzie na bardziej perspektywiczne spolki do czasu az tu nie bede 100% pewny ze projekt wypali wtedy kasa z innych inwestycji moze wrocic tu szybko nawet jak bede musial placic sporo drozej, dopuki sytuacja sie wacha to robilem tu delikatnie pod gorke skracajc alte kupujac awbud i pmpg. Tam mam na razie wzrosty wiec jak alta odpoczywa to nie mam z tym problemu byle nie zaczela spadac a dzis byla mocna sesja a alta lipa wiec odliczac nie bede bo licho nie spi. A jak awbud zrobi kilkaset procent ;-)to chetnie alte wespre ale oczywisci tylko po warunkiem ze bede widzial ze jest sens bo nastepne pare lat makiet nie zamierzam ogladac zwlaszcza ze w okazjach mozna przebierac.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ALTA 3,23% 1,60 2026-05-20 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.