Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,66 zł , zmiana od tamtej pory: -31,82%

Re: Sprawdź przed raportem za 3q2015 w piątek. (;

kto liczył na 100k to liczył ja mówiłem, że 50 tyś będzie ekstra i brutto blisko tego wynik jest 33 tyś zł netto to i tak poprawa wskaźników

chętnie będę kupował po 50gr  czekam na akcje w takim razie

i tak jak pisałem kilka postów wyżej w III kwartale 2014 mieliśmy 16 tyś netto  w III kwartale 2015 mamy 33 tyś netto poprawa o 100%

teraz największą poprawę w wyniku powinniśmy zobaczyć za IV kwartał  gdzie spółka w 2014 pokazała około 66 tyś straty  więc każdy zysk podniesie mocno wycenę

z raportu można wyczytać to co ja zakładałem 81 tyś to koszty na poniesiona nową restauracje gdyby nie te koszty zysk byłby w okolicach 140 tyś zł 
Restauracja otwarta środki na rachunku bez zmian 770 tyś zł 

Mam nadzieje, że rynek pozwoli wyceniać z takimi wynikami spółkę blisko 2,2 mln  bo taka wycena to kurs 50gr  czyli C/Z obecnie po 3 kwartałach wynosiłby 8   :-)

Ja mam środki by zbierać i uważam że mimo iż mówią że są tutaj leszcze to mimo tego wystarczą tak na prawdę dwie trzy osoby które akcje będą zbierać

spółki zarabiające mniej niż Maxi Pizza już ma po 3 kwartałach potrafią być wyceniane dwa razy więcej niż obecnie MaxiPizza

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MAXIPIZZA 15,38% 0,45 2025-10-09 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.