kto liczył na 100k to liczył ja mówiłem, że 50 tyś będzie ekstra i brutto blisko tego wynik jest 33 tyś zł netto to i tak poprawa wskaźników
chętnie będę kupował po 50gr czekam na akcje w takim razie
i tak jak pisałem kilka postów wyżej w III kwartale 2014 mieliśmy 16 tyś netto w III kwartale 2015 mamy 33 tyś netto poprawa o 100%
teraz największą poprawę w wyniku powinniśmy zobaczyć za IV kwartał gdzie spółka w 2014 pokazała około 66 tyś straty więc każdy zysk podniesie mocno wycenę
z raportu można wyczytać to co ja zakładałem 81 tyś to koszty na poniesiona nową restauracje gdyby nie te koszty zysk byłby w okolicach 140 tyś zł
Restauracja otwarta środki na rachunku bez zmian 770 tyś zł
Mam nadzieje, że rynek pozwoli wyceniać z takimi wynikami spółkę blisko 2,2 mln bo taka wycena to kurs 50gr czyli C/Z obecnie po 3 kwartałach wynosiłby 8 :-)
Ja mam środki by zbierać i uważam że mimo iż mówią że są tutaj leszcze to mimo tego wystarczą tak na prawdę dwie trzy osoby które akcje będą zbierać
spółki zarabiające mniej niż Maxi Pizza już ma po 3 kwartałach potrafią być wyceniane dwa razy więcej niż obecnie MaxiPizza