~Roberto odpowiada ~Zakar 2024-05-07 05:04 IP 5.173.18.*
I znowu uniki. Jak zwykle brak konkretów i odsyłanie do linków nie na temat. Wysil się i pokaż ile przychodów będzie w 2024 z wymienionych przez ciebie kontraktów. Ja twierdzę, że przychody w tym roku nie przekroczą 100 mln PLN. Pokaż, że nie mam racji. I nie pracuj po nocach. To szkodzi twojemu zdrowiu
Ty się dobrze czujesz ? Pokaż mi spółkę która Ci poda ile przychodu/Zysku netto będzie miała w którymś z kolejny CH kwartałów z danego kontraktu. Haha
Kup sobie Budimex lub Mirbud napiszesz do nich i podadzą Ci na pół roku do przodu jakie przychody/zyski netto będą realizować z konkretnych kontraktów. Hahaha
Re: Płynność ~Zakar odpowiada ~Zakar 2024-05-07 08:23 IP 141.0.12.*
Napisz do tych spółek nie podały jakie będą miały przychody kwartalne/zyski netto w następnych kwartałach na swoich kontraktach:
https://biznes.pap.pl/pl/news/search/info/48207306,kontrakty-i-umowy-spolek---przeglad-tygodniowy
Mnie pytałeś o przychody, Kr pytasz o zysk netto to teraz grzecznie zmień nick i zapytaj np: Qbq ile przychodów operacyjnych będzie w każdym kwartale na każdym kontrakcie a potem kogoś następnego o przepływy pieniężne itd itp...moze posiadasz sobie cały bilans !!
I koniecznie zmienić aj Nicki !! Hahaha