"Tyle straciłem i tyle czekam że już mi wszystko jedno, a mam inne inwestycje które podtrzymują mnie na duchu"... Pewnie można i tak. Masz pełne prawo dysponować swoimi pieniędzmi tak jak uważasz. Ja swoich nie położę powyżej 01 bo miejsce moich pieniędzy jest w moim portfelu a nie żeby ktoś się nimi bawił na giełdzie albo nabijał swój. Tym bardziej tak uważam w świetle ostatnio podniesionych, tak...,starych faktów dotyczących zainteresowania również obrotem akcjami softblue. Sprawa nie jest ani obojętna ani rozstrzygnięta.Tak? Bo kto w tych okolicznościach będzie tu robił spektakularne wzrosty o których wszyscy marzą? Chyba nie niemrawy szeroki popyt... A jeszcze jest sprawa skłonności emisyjnych słynnego prezesa obieżyświata. Chciałbym wiedzieć ile ostatnio zostawił Vegas. Trudno odzyskać do niego zaufanie po tych szopkach.Ja na pewno nie dam więcej niż 01 za udział niezależnie od tego kto i jak gorliwie będzie mnie do tego namawiał. Już pisałem po co są te namowy : po to żeby kolejnym opchnąć na kolejnej górce. Pozdrawiam kumatych.