pisałem i dalej się tego trzymam. to co sie dzieje na EUI wygląda więcej niż dziwacznie. Spółka z tytułami i nagrodami, z dużą przyszłością a dziwne infa i zachowanie kursu mają się do tego nijak. To ,że jest na początku drogi to wiedzieli wszyscy więc nie wiem skąd oczekiwania na przychody i zyski. Z drugiej strony deklaracje bez pokrycia Zarządu a przecież to nie leszcze ale same tuzy.Co jest grane??? przejście na GPW ponoć ze względu na inwestora ( którego do dzisiaj nie ma), emisje wykańczające kurs gdzie Zarząd ma tyle akcji ,że mógłby zamiast emisji sprzedać 1/3 i jeszcze by dużo zostało no i teraz rezygnacje głównych osób tuż przed uruchomieniem labu??????ucieczka szczurów z tonącego okrętu??? to po co trzymają akcje bankruta??? co chodzi???przecież na dzisiaj to więcej włożyli w ten biznes jak wyjęli ? myślę ,że na 50% akcji bez problemu znaleźliby chętnego i mogliby rozpocząć produkcję a jednak wyczyniają dziwne ruchy z pp z góry skazanymi na porażkę??????
...no i jeszcze ty WandoWanadzie na forum umiejętnie przekręcający fakty w celu wywołania paniki...coś w tym wszystkim śmierdzi...