Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: skup nadal trwa

nie pisałem, ze maja program do superszybkich zleceń, ale pisałem, ze jako profesjonalisci na pewno mają mozliwosci do szybkich analiz i symulacji kursowych.
Ale nie wykluczam, ze potrafia również szybko podejmowac decyzje o zleceniach...

Te gierki, o których piszesz, są niemal codziennie i najczęściej były po to, by podbijac kurs na fixie, a potem sypać w dogrywce lub nastepnego dnia. Normalka, typowe zabawy giełdowe...

Dla mnie nie jest to dowód na zaniżanie kursu. Zwłaszcza, ze to jest zbyt rzadko.
Gdybyś codziennie tak uważnie sledził sesje to byś widział co innego, takze dzisiaj: podbitki paczkami kilkaset sztuk lub 1000 - 2000 szt, a potem wywalenie np. 30 czy 90K.
jak przejrtzysz sobie dzisiejsze transakcje to mozesz to zobaczyć.

Ale kazdemu wolno mieć swoja teorię.

Na razie od bardzo dawna sprawdza się moja, ze bomi spadało i zblizało sie do bankructwa, co w koncu nastapiło.
I raczej nie od moich postów zabrakło towarów na pólkach ;-D
I nie ja decydowałem o lokalizacjach bomi ani o emisjach ;-D

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.